Loading ...

iPhone bagskærm glas udskiftning

Er glasset bag din iPhone helt knust? Så bør du hurtigst muligt få det udskiftet hos en professionel reparatør.

Få udskiftet dit bagskærm glas hos Ubreak Wefix

Hos Ubreak Wefix  kan du både hurtigt, nemt og billigt få foretaget udskiftning af bagskærm glas på din iPhone. Vores erfarne teknikere har haft tusinder af iPhones imellem hænderne, og derfor kan de hurtigt og helt uden problemer også klare en sikker udskiftning af din iPhones bagskærm. Du kan derfor være sikker på at få din iPhone tilbage i bedste stand.

Vi udfører glasudskiftninger på alle de nyeste og mest populære iPhone-modeller på markedet. Her på siden kan du få et overblik over alle vores udskiftninger af bagskærm glas på de enkelte modeller og med tilhørende priser. Du kan finde mere information om de enkelte udskiftninger og finde den, der passer dig bedst.

Kom ind forbi vores værksted på Nørrebro og få en kvalitetssikker løsning!

Stor erfaring med professionelle udskiftninger

Du kan være sikker på, at din iPhone er i trygge hænder på en af vores dygtige reparatører. Udskiftning af bagcover glasset er en af de mest almindelige og mest hyppige udskiftninger,

som vi hver dag udfører her hos Ubreak Wefix .

Her på siden kan du finde en fin lille video, der demonstrerer udskiftningsprocessen og dermed kan du følge med i lasermaskinens effektive arbejde. Klik på videoen og bliv klogere på vores arbejde og hvordan det rent faktisk foregår, når vi udskifter glasset på en iPhone.

Kom bare ind!

Hos Ubreak Wefix er der ingen tidsbestilling på vores bagskærm glas udskiftninger, men du er i stedet meget velkommen til at benytte vores populære walk-in-service. Vi bestræber os på at have Odense  laveste reparationstider, da vi ved, hvor vigtigt iPhonen er for mange mennesker. Derfor er vi også i besiddelse af dygtige og lynhurtige teknikere, der kan udføre udskiftninger af høj kvalitet på ingen tid.

Selve reparation er, via vores smarte lasermaskine, overstået på kun 2 timer, og derfor kan du få din iPhone tilbage allerede samme dag, som du indleverede den. Slip derfor for ventetiden og få nyt bagskærm glas på kort tid, lige her hos Ubrteak Wefix il til hovedstadens bedste priser.

Din foretrukne iPhone reparatør i hjertet af Odense 

Er du på jagt efter en professionel reparatør på Skibhusvej der hurtigt og effektivt kan fix din iPhone?

Udforsk vores mange muligheder nærmere her på siden og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en eller flere af vores udskiftninger. Du er altid meget velkommen til at kontakte os via. telefon eller mail, hvis du vil høre mere om vores løsninger, eller hvis du har brug for rådgivning om dine mange muligheder. Vores værksted ligger centralt på Nørrebro, hvor du også er velkommen til at aflægge os et besøg og få vejledning fra en af vores dygtige medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud på din næste udskiftning allerede i dag og kig gerne indenfor i vores lokaler på Skibhusvej 109 st.tv

Vi glæder os til at se dig og din iPhone hos Ubreak Wefix

Er glasset i dit bagcover blevet smadret, eller har du brug for en anden slags iPhone reparation, kan du trygt overlade det til Ubreak Wefix  Vores dygtige teknikere har flere års erfaring med iPhones og andre store mobilmærker. Derfor kan vi som regel udføre reparationen, mens du venter.

Vi bruger den bedste løsning til at udskifte bagglasset på din iPhone vi bruger lasermaskinen som gøre arbejdet 100% beder og nemmer, hele reparations processen på iPhone bagcover glas udskiftning tager kun 2 timer. Så vi tilbyder iPhone bagglas skift med samme dags afhentning.

Bestil din tid her på siden eller kontakt os.