UBreak WeFix – Køb og salg brugt med garanti

UBreak WeFix - Køb og salg brugt med garanti

Hos UBreak WeFix kan du spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er nemlig eksperter i brugt elektronik. Vi tester alle vores produkter grundigt inden videresalg, fjerner al gammel data og sørger for, at varen er ulåst og fejlfri – så du, som ny ejer, kan opleve følelsen af at stå med et nyt produkt i hånden.

Vi giver altid 1 års garanti, når du køber brugt elektronik hos os. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder!

Når du køber brugt elektronik hos os, gør du noget godt for miljøet. Du sparer nemlig miljøet for unødvendigt spild af ressourcer og bidrager til en ændring af den “køb-og-smid-væk”-kultur, som præger samfundet. Hos UBreak WeFix er vi hvert fald stolte af at bidrage til et bedre miljø.

Vi sælger produkter fra markedets førende producenter som Apple, Samsung Galaxy, ASUS, Sony, Microsoft, Nintendo, Lenovo, Huawei og mange flere. Uanset om du skal bruge en telefon, en tablet, en computer, en Macbook, en spillekonsol, en højttaler, en SOUNDBOKS, et TV, et kamera eller en anden form for elektronik til hjemmet, kan du finde det, du søger i vores store sortiment af brugt elektronik. Vores udvalg opdateres løbende, så du altid kan vælge imellem nye modeller og spændende produkter til gode priser. Vil du købe brugt elektronik med god samvittighed? Og samtidig spare en masse penge?

Uanset om du leder efter et billigere eller et mere bæredygtigt alternativ, er Blue City det helt rette sted at købe billig elektronik og brugt IT udstyr. Tag et kig rundt i webshoppen og lad dig friste af de lave priser og det store udvalg. Du er også velkommen i en af vores butikker, hvor du kan få kyndig vejledning af vores dygtige medarbejdere.

Velkommen til UBreak WeFix.

[products columns=”4″ orderby=”title” order=”ASC” ids=””]